Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.269 Ft
Menny.:db

Endo-Prep Cream 2ml

Ár:
3.269 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Cerkamed
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Raktáron lévő termékek kiszállítási ideje: 2-3 munkanap
Szállítás alatt lévő termékek kiszállítási ideje: 3-12 munkanap
Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft felett
Biztonságos fizetés Simplepay
Kapcsolat Tel.: +36-20-434-4343 | E-mail: shop@dentalkorzo.hu

Leírás

Az Endo-Prep Cream egy gyökérkezelést előkészítő krém.

Összetétel: dinátrium-etilén-diamin-tetraacetát (15% EDTA), 10% karbamidperoxid, segédanyagok.

Javallatok: Az ENDO-PREP CREAM készítmény a gyökércsatorna kémiai-mechanikai tisztítása során használható. A készítményben lévő EDTA segíti a kalciumsók és a smear-réteg eltávolítását az elmeszesedett gyökércsatornákból, így a gyökércsatornák gyorsabban megtisztíthatók és formálhatók. Nátriumhipoklorittal együtt alkalmazva fogfehérítő hatást fejt ki az elhalt fogakra. A karbamid-peroxid és a NaOCl reakciója során nagy mennyiségű hab szabadul fel, amely gyökértágítás közben segíti a smear- és dentin darabok eltávolítását. A termékben található síkosító anyagok megkönnyítik a gyökértágító eszközök bevezetését a gyökércsatornába, és minimálisra csökkentik a beletörés esélyét.

Használati utasítás: A kezelés megkezdése előtt a mellékelt adagolót alkoholba (etil-alkoholba) kell beáztatni, majd ezt követően fel kell azt helyezni a fecskendőre. Nyissa meg a kavitást és öblítse ki NaOCl oldattal. Töltse a terméket a fogcsatornába a mellékelt adagolóval, vagy kenje a tágítóra. Végezzen mechanikai gyökércsatornatágítást, az egyes lépések közöt NaOCl oldattal öblítse át a csatornát, amíg a habképződés meg nem szűnik. A termék többszöri használatra alkalmas, az adagoló azonban egyszeri használatra szolgál. Az adagoló többszöri felhasználása másodlagos fertőződés veszélyével jár.

Ellenjavallatok: Soha ne használja olyan betegnél, aki érzékeny a termék valamely összetevőjére! Ne hagyja a terméket a gyökércsatornában vagy a pulpa-kamrában két kezelés (vizit) között, mivel ez túlságosan felpuhíthatja a dentint!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!