Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
25.909 Ft
Menny.:db

OliSemi Cem 5ml

Ár:
25.909 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Szállítás alatt
Gyártó: OLIDENT
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Raktáron lévő termékek kiszállítási ideje: 2-3 munkanap
Szállítás alatt lévő termékek kiszállítási ideje: 3-12 munkanap
Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft felett
Biztonságos fizetés Simplepay
Kapcsolat Tel.: +36-20-434-4343 | E-mail: shop@dentalkorzo.hu

Leírás

Az OliSemi Cem egy ideiglenes korona és híd ragasztócement, eugenol mentes

Kettős kötésű anyag koronák és hidak ragasztásához implantátum felépítményeken és természetes fogcsonkokon. Az ideiglenes ragasztás egy új koncepciója: Optimális kötés, és a pótlások biztonságos eltávolítása azok károsodása nélkül.

Kiszámítható, biztonságos és kényelmes akár gyakori ellenőrzés esetén is!

Előnyök:

- nincs kémiai tapadás (0 MPa)

- Vékony réteg, szabályozott tágulás, optimális ragasztás és a helyreállítás biztonságos eltávolítása

- A pontos illeszkedést vékony réteg OliSemi CEM (<20 (mikron)) garantálja. A cement szabályozott térfogat-tágulása megszünteti az anyag zsugorodást. Mindez ideális marginális zárást biztosít.

- Tökéletes eltávolíthatóság a felülvizsgálatokhoz

- Rugalmas szerkezet a csont és az implantátum védelmére

- Az OliSemi CEM (40MPa) megtartott rugalmasságának köszönhetően a feszültségelnyelő tulajdonságok sokkal magasabbak. Ez sokkal jobb környezet hoz létre a szövetek regenerálódásához.

- Biokompatibilis és antibakteriális

- Az OliSemi CEM nem tartalmaz eugenolt, semleges ízű és illatú a páciens kényelméért, valamint cink-oxid hozzáadásával antibakteriális hatást biztosít használat közben

Ideiglenes kettős kötésű ragasztócement kémiai tapadás nélkül, amelyet az anyag szabályozott tágulása kompenzál. Ez az ideiglenes ragasztás teljesen új koncepciója. Az OliSemi CEM ideális koronák és hidak hosszú távú ragasztására implantátum felépítményen és természetes fogcsonkokon, amikor ínypapillák modellezésére, periimplantitis kezelésére vagy extraorális rekonstrukciós tisztításra van szükség.

Az OliSemi CEM rugalmasságának köszönhetően csökkenti a korona nyomását az implantátumon, majd a csonton. Ez sokkal jobb környezetet teremt a szöveti regenerációhoz közvetlenül a beültetés után vagy gyulladás kezelésekor. A cink-oxid hozzáadása antibakteriális hatást biztosít a használat során.

Az alkalmazás nem igényel savazást, kondicionálást vagy bondozási rendszer használatát, amely kiküszöböli a kémiai tapadást a cement, a felépítmény és a korona között. A revízió vagy a protetikai helyreállítás eltávolítása egyszerű és biztonságos. A cementmaradványok könnyen eltávolíthatók, és szükség esetén a restauráció újraragasztható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!