Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.989 Ft
Menny.:db

Rainbow Flow Dentina 1g

Ár:
3.989 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Cerkamed
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Raktáron lévő termékek kiszállítási ideje: 2-3 munkanap
Szállítás alatt lévő termékek kiszállítási ideje: 3-12 munkanap
Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft felett
Biztonságos fizetés Simplepay
Kapcsolat Tel.: +36-20-434-4343 | E-mail: shop@dentalkorzo.hu

Leírás

A Rainbow flow dentina egy fényrekötő folyékony kompozit.

Összetétel: metakrilát gyanták (bis-GMA, UDMA, TGDMA), 62% nem szerves töltőanyag, pigmentek, fotoiniciátor, inhibitor. A szervetlen töltőanyagok szemcsemérete 10 nm és 2,0 μm között van.

Használata: Fényre keményedő 1-es típusú kompozit (2. osztály, 1. csoport), mely megfelel az ISO 4049 követelményeinek. A RAINBOW FLOW (dentina, fehér) az elülső és hátsó fogak természetes fogszínben történő rekonstrukciójára. Röntgenfelvételeken 9 mm-es alumíniumnak megfelelő kontrasztot ad (1 mm alumínium a dentinnek, 2 mm alumínium pedig a zománcnak felel meg).

Alkalmazás módja:  A RAINBOW FLOW minden szabványos, fényre keményedő ragasztórendszerrel használható. Az eljárás megkezdése előtt a mellékelt applikátort mártsa alkoholba (etilalkohol), majd helyezze a fecskendőre. Üregek kitöltése, repedések tömítése: Az előkészített üreget / barázdát a gyártó utasításai szerint kell lefedni a ragasztórendszerrel. Töltse ki az üreget egy kompozit réteggel, egyszerre 5 mm-nél nem hosszabb, 1 mm vastagságú szakaszokat sugározzon. Ezután LED-es polimerizációs lámpával keményítse 30 másodpercig, a fényintenzitás legalább 800 mW/cm² legyen. Javasoljuk, hogy a keményítő lámpa fényforrása és a kitöltési felület közötti távolság ne haladja meg a 2-3 mm-t. Ha szükséges, vigyen fel még egy réteg anyagot, és ismét hajtsa végre a keményítést. A RAINBOW FLOW anyag rétegekben való felhelyezése esetén a kompozit előző rétegén lévő oxigéngátló réteget nem szabad felsérteni. A RAINBOW FLOW közvetlenül a polimerizáció után megmunkálható és polírozható a kompozit anyagok esetében használt általános módszerekkel. A csatornanyílások jelölése (a gyökércsatorna tartós feltöltése után) A gyártó utasításai szerint alkalmazzon kötőrendszert a csatorna kimeneténél, majd egy réteg kompozitot, egyszerre 5 mm-nél nem hosszabb, 1 mm vastagságú szakaszokat sugározzon, és polimerizációs lámpával keményítse 30 másodpercig. A kompozit anyag segít a zárt gyökércsatornák nyílásainak pontos lokalizálásában a következő látogatás alkalmával. Miután kiszívta az anyagot a fecskendőből, húzza vissza a dugattyút, hogy megakadályozza a további anyagáramlást. A készítmény felhasználása után azonnal húzza vissza a fecskendő dugattyúját, és zárja le a csomagolást az eredeti csavaros kupakkal, hogy elkerülje a készítmény fecskendőben való polimerizációját. A termék többszöri, míg az applikátor egyszeri használatra alkalmas. Az applikátor ismételt felhasználása az újrafertőződés veszélyével jár.

Ellenjavallat: Azoknál a pácienseknél nem használható, akik a termék bármely összetevőjére fokozottan érzékenyek

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!