Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

A dentalkorzo.hu a Movidental Kft. 100 %-os magyar tulajdonában álló webáruház. A cégnek 2002 óta célja, hogy a fogászati praxisok zavartalan működését biztosítsa.

2022-ben elérkezett az idő, hogy a dentalkorzo webáruház megalkotásával, 20 év tapasztalattal a háta mögött még jobb ellátást biztosítson a fogászati rendelőknek. Így már a nap 24 órájában leadható a megrendelés, melyet a jelentős raktárkészletnek és a logisztikai folyamatok optimalizálásának köszönhetően 24-72 órán belül hiánytalanul tud szállítani.

Az ergonomikusan tervezett, felhasználóbarát és gyors webáruház a kényelmes fizetési feltételekkel és rugalmas szállítással várja látógatóit.

Kellő szakmai tapasztalatunknak köszönhetően a világ neves fogászati gyártóinak termékeit és megbízható helyről érkező anyagokat értékesíthetünk.

A fogászati termékismerettel rendelkező ügyfélszolgálat e-mailen és telefonon is segíti a szükséges termékek megrendelését. Számunkra minden téren fontos a minőség, legyen az termék, kiszolgálás meglévő vagy új üzleti kapcsolat.

Korrekt árképzésünket és kedvezmény rendszerünket vásárlóink megbecsülése jegyében hoztuk létre.

Bízunk benne, hogy a dentalkorzo.hu elnyeri tetszését és hamarosan vásárlóink körében üdvözölhetjük.