Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.429 Ft
Menny.:db

Chloraxid 5,25% 400g

Ár:
3.429 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Cerkamed
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Raktáron lévő termékek kiszállítási ideje: 2-3 munkanap
Szállítás alatt lévő termékek kiszállítási ideje: 3-12 munkanap
Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft felett
Biztonságos fizetés Simplepay
Kapcsolat Tel.: +36-20-434-4343 | E-mail: shop@dentalkorzo.hu

Leírás

A Chloraxid egy gyökércsatorna öblítő folyadék.

Összetétel: nátrium-hipoklorit (5,25% aktív klór), ioncserélt víz (Ph.Eur.).

Javallatok: Gyökércsatorna öblítő-folyadék. A mechanikai csatornatágításban használva eltávolítja az ottmaradt halott pulpát és egyéb szöveti maradványokat. Tisztítja a gyökércsatornát, eltávolítja a smear réteget, segít a dentincsatornácskák feltárásában a gyökértömés előtt. Megelőzi a fogak elszíneződését (ha nem kellően kiöblített gyökeret tömtek).

Az utántöltő ADAPTER használata: 1. Csavarja le a palack kupakját. 2. Helyezze az adaptert a palack szájára és csavarja rá. 3.Távolítsa el a kék kupakot, tekerje a fecskendő végét az adapterre, állítsa fejjel lefelé az üveget, és szívja át a folyadékot a fecskendőbe, közben másik kezével tartsa az adaptert. Fordítsa talpára az üveget, helyezze az asztalra, majd óvatosan csavarja le a feltöltött fecskendőt az adapterről. A művelethez luer-záras, gumidugattyúsfecskendő használata javasolt. 4. A kék kupakot minden használat után vissza kell zárni! 5. Szállításkor vegye le az adaptert és tegye vissza az eredeti palackkupakot.

Használati utasítás: A CHLORAXID 5,25% folyadékot oldalnyílással rendelkező fecskendőstű segítségével juttassa be a csatornába és kezdje meg az öblítést. Az anyag nátrium-hipoklorit tartalma azonnal inaktiválódni kezd, amint szerves anyaggal találkozik. Ezért ennek kompenzálása érdekében a felhasznált készítmény mennyiségét csatornánként kb. 10 ml-re kell növelni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!