Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
8.449 Ft
Menny.:db

Silan 2ml

Ár:
8.449 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Cerkamed
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Raktáron lévő termékek kiszállítási ideje: 2-3 munkanap
Szállítás alatt lévő termékek kiszállítási ideje: 3-12 munkanap
Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft felett
Biztonságos fizetés Simplepay
Kapcsolat Tel.: +36-20-434-4343 | E-mail: shop@dentalkorzo.hu

Leírás

A Silan az üvegszálak szilanizálására használható anyag.

Összetétel: szilán-metakrilát, szerves oldószer.

Javallatok: A szilánt a porcelán felszínére vigyük fel azután, hogy savaztuk, de még mielőtt a ragasztót (bond) használnánk. Ez növeli a termék megbízhatóságát, és a restauráció tartósságát (kötéserősségét). Üvegszálak (pl. csapok) szilanizálására is felhasználható.

Használati utasítás: A kezelés megkezdése előtt a mellékelt adagolót alkoholba (etil-alkoholba) kell áztatni, majd ezt követően fel kell azt helyezni a fecskendőre. 1. Vegye le a védőkupakot, és csavarja az adagoló ecsetet a fecskendőre. 2. Vigye fel a szilánt az előzőleg savazott, porcelán felületre. 3. Ne mossa le! Levegő ráfújással szárítsa meg. 4. A porcelán felszíne ekkor készen áll a ragasztórendszer használatára. A termék többszöri használatra alkalmas, az adagoló azonban egyszeri használatra szolgál. Az adagoló többszöri felhasználása másodlagos fertőződés veszélyével jár.

Ellenjavallatok: Soha ne használja olyan betegnél, aki érzékeny a termék valamely összetevőjére! ÓVINTÉZKEDÉSEK Kötelező a gumi nyálrekesz (kofferdam) használata és a páciens szemvédelme a termék alkalmazása során. Használjon vákuumos légelszívó berendezést a kondicionálási lépesek alatt. A rendelői személyzet viseljen gumikesztyűt, védő szemüveget, és egyéb védőruházatot! Korrozív, irritáló anyag. Irritáció előfordulhat bőrön, szemen, légzésszerven! Szembe kerülés esetén bő vízzel öblítse le és forduljon orvoshoz. Bőrirritációt okozhat. Ha ez bekövetkezik, azonnal mossa le szappannal, és bőséges vízzel! Lenyelés esetén tilos hánytatni, öblítse ki a szájat vízzel. Forduljon orvoshoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!